Innkjøpsleder - byggvirksomheten Oslo

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge AS Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist06.06.2011

Innkjøpsleder - byggvirksomheten Oslo

 

På Fornebu bygger vi nytt kontor for Statoil, i Schweigaardsgate bygger vi nytt hovedkontor for Gjensidige  og på Ensjø gjør vi gamle Tiedemanns Tobakkfabrikk om til et nytt boligområde. Vi i Skanska er stolt over at vi er med å prege utviklingen av Oslo. I vår byggvirksomhet i Oslo er vi i dag 350 medarbeidere, men oppdragene er mange og nå trenger vi flere engasjerte medarbeidere.

Som innkjøpsleder i Skanska vil du være en del av Skanska Nordic Procurement Unit, og du vil rapportere til regional innkjøpssjef.

 

Ansvar for kontrahering av underentrepriser

Som innkjøpsleder i Skanska er din hovedoppgave å drive operativt innkjøpsstøtte til våre prosjekter. Du har ansvaret for kontrahering av underentrepriser innen strategiske fagområder, samt være en sentral støttespiller i prosjektutviklings- og kalkulasjonsfasen. Andre viktige arbeidsoppgaver vil være markedsanalyse, forespørsler, implementeringen av rammeavtaler og strategisk utvikling av innkjøpsfunksjonen.

 

Personlige egenskaper

Du må være utadvendt, selvstendig og initiativrik. Du har forretningsteft, er analytisk og kan jobbe både målrettet og strukturert.

 

Fagkompetanse

Du har høyskoleutdanning, gjerne innen teknisk eller byggteknisk fag. Manglende formell utdanning kan imidlertid kompenseres med relevant yrkeserfaring. Det er ønskelig at du har spisskompetanse innen ett eller flere av fagfeltene grunnarbeider, fundamentering og utomhusarbeider. Du bør ha god kjennskap til kontrakter og forhandlinger, og må kunne beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

 

Skanska tilbyr :

Vi kan tilby spennende utfordringer i et solid tverrfaglig miljø. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for utvikling. Skanska har gode pensjons- og forsikringsordniknger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

Vis flere stillinger: