Journalist

Mediehuset Byggeindustrien er i dag det ledende medieselskapet i byggenæringen i Norge. Tidsskriftet Byggeindustrien ble etablert i 1968. I tillegg er nettstedet bygg.no (inkludert anlegg.no) næringens mest oppdaterte og omfattende nettsted. Selskapet Bygg og Anlegg Media AS driver også nettsidene bygg.no/bolig og hage.no. I tillegg arrangerer vi de årlige Byggedagene. Det er 26 ansatte i selskapet som i år vil passere 40 millioner kroner i omsetning. Bedriften kan vise til en meget solid økonomi. Vi er lokalisert i moderne kontorer i Stensberggaten 27 - Holbergs Terrasse - i Oslo.

FirmaMediehuset Byggeindustrien
Fylke
Søknadsfrist31.05.2011

 

Byggeindustrien er inne i en god utvikling og skal derfor utvide staben med en Journalist

Vi ønsker en journalist med erfaring fra dags-, fag-, eller ukepresse. Søkere med erfaring fra nettpublisering vil ha en stor fordel. Personen vi ansetter vil arbeide tett opp mot bygg.no, men du vil også få oppgaver i tilknytning til produksjon av saker til bladet Byggeindustrien. Vi ønsker en selvgående person som har evnen til å følge opp med gode artikler og som vil være en ressurs i redaksjonen. Det er også en stor fordel om du kan fotografere og har noe erfaring rundt videoproduksjon.

 

Vi kan tilby

* Konkurransedyktig lønn og gode betingelser

* Gode pensjons- og forsikringsordninger

* Et godt arbeidsmiljø og mange sosiale goder

 

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås av sjefredaktør Per Helge Pedersen (php@bygg.no) - mobil 906 01 543 eller redaktør Arve Brekkhus (ab@bygg.no) - mobil 901 34 888.

Søknadsfrist: fredag 10. juni. Søknad og CV sendes på mail til: php@bygg.no eller til: Byggeindustrien, pb 6831 St. Olavs Plass, 0130 Oslo –

Merk søknaden: Journalist

Vis flere stillinger: