Åpnet bygulvet i Bjørvika

Bygulvet i OperaKvarteret i Bjørvika er åpnet. Ordfører Fabian Stang og Spanias ambassadør Santiago Salas foretok snorklipping i eksklusive Serrano´s Bodega i Operakvarteret torsdag.

Administrerende direktør Paul E. Lødøen i Oslo S Utvikling (OSU) ønsket velkommen med å si at i OperaKvarteret og i Bjørvika generelt skal det være store og viktige bygulv.

- Bare i OperaKvarteret utgjør bygulvet ca 12000 kvadratmeter. Bygulvet definerer vi som handels- og serveringsarealer. Det er selvfølgelig steder som vi ønsker at folk skal oppsøke. Det skal være et godt tilbud og tiltak for de som jobber i området, og de som skal bo her. Derfor er det selvfølgelig en stor dag i dag, når vi åpner en liten del av området.

- Vi skal skape liv mellom husene. Det har vi lovet, og det skal vi stå for. Men det er et stykke å gå ennå. Først om to til tre år er alle bygg i OperaKvarteret klare. Men dette er en spe begynnelse, og en veldig viktig begynnelse både for oss, for de som allerede er flyttet inn her, og de som kommer til å besøke området.

- Når det gjelder de forretningene og serveringsstedene vi skal ha i området, er det meget viktig å få til en god produktmiks og at vi greier å finne tilbud som er mest mulig tilfredsstillende for publikum. Dette er ikke det største, men på mange måter kanskje noe av det viktigste som skal danne grunnlag for det som kommer, sa Lødøen, og ønsker innehaver Juan Serrano lykke til!