Byggesaksansvarlig / prosjektsekretær

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2011

Arkitekt- og planmiljøet i Rambøll er i sterk vekst og teller nå 200 medarbeidere på landsbasis. Med våre 40 medarbeidere er vi et av de største arkitektmiljøene i Vest-Norge.

Du er nøyaktig og jobber selvstendig, er godt kjent med søknadsprosess og har erfaring med utarbeidelse av dokumentasjon og kontroll av søknader samt generell prosjektadministrasjon.

Vi har til enhver tid mange byggesaker for ulike tiltakshavere. Plan og bygningsloven med tilhørende forskrifter, samt regelverket som skal etterleves i prosjektering og byggesaker er omfattende og komplekst. Vi søker en person med god kjennskap til byggesaksbehandling og som har erfaring fra denne type saksbehandling. Du vil være kontorets ressursperson innenfor dette området. Stillingen vil også kunne omfatte annet arbeid som prosjektering, DAK og annen saksbehandling avhengig av din bakgrunn og kompetanse.

Rambølls arkitekter arbeider innenfor et bredt spekter av oppgaver knyttet til byggeprosjekter og planoppgaver. Vi har sterk fokus på å skape gode bærekraftige løsninger. Dette søker vi å oppnå gjennom tett flerfaglig samarbeid med bred kompetanseutveksling.

Om du føler at dette kan være noe for deg, kan vi i Rambøll tilby:

  • Spennende og varierte oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Faglig utvikling innen Rambøll Academy
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Synes du at dette virker interessant, er du velkommen til å kontakte avdelingsleder John Matland på tlf 951 06 516 eller
fagsjef Torstein Skauge på tlf 952 21 413 for mer informasjon.

 

Vis flere stillinger: