Senior arkitekt - Bergen

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2011

Arkitekt- og planmiljøet i Rambøll er i sterk vekst og teller nå 200 medarbeidere på landsbasis. Med våre 40 medarbeidere er vi et av de største arkitektmiljøene i Vest-Norge.

Vi søker en kreativ, ambisiøs og selvstendig sivilarkitekt med minimum 6 års erfaring, god markedskontakt og erfaring fra komplekse byggeprosjekt. Arbeidet vil omfatte prosjektutvikling, prosjektering, faglig ledelse og koordinering av prosjekter i et bredt tverrfaglig prosjekteringsmiljø.

Utvikling og gjennomføring av større byggeprosjekter og deltagelse i konkurranseprosjekter vil være sentrale arbeidsoppgaver. Du bør ha lederegenskaper og sterke designfaglige kvalifikasjoner og ambisjoner.

Rambølls arkitekter arbeider innenfor et bredt spekter av oppgaver knyttet til byggeprosjekter og planoppgaver. Vi har sterk fokus på å skape gode bærekraftige løsninger. Dette søker vi å oppnå gjennom tett flerfaglig samarbeid med bred kompetanseutveksling.

Om du ønsker utfordringer og ser verdien av å arbeide i et flerfaglig miljø, kan vi i Rambøll tilby:

  • Spennende og varierte oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Faglig utvikling innen Rambøll Academy
  • Konkurransedyktige betingelser

Synes du at dette virker interessant, er du velkommen til å kontakte avdelingsleder John Matland på tlf 951 06 516 eller
fagsjef Torstein Skauge på tlf 952 21 413 for mer informasjon.

Vis flere stillinger: