Bygningsingeniør / arkitekt / byggmester

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2011

Arkitekt- og planmiljøet i Rambøll er i sterk vekst og teller nå 200 medarbeidere på landsbasis. Med våre 40 medarbeidere er vi et av de største arkitektmiljøene i Vest-Norge.

Til stillingen søker vi en medarbeider med bred erfaring og spesialkompetanse knyttet til bygningsfysikk, detaljering, beskrivelse 3420 og kalkulasjon av byggeprosjekter.

Stillingen vil innbefatte tett samarbeid med arkitektene på avdelingen. I tillegg til dette vil du få ansvar for gjennomføring og ledelse av egne byggeprosjekter.

Du bør ha utdannelse som ingeniør / sivilingeniør bygg eller arkitekt / sivilarkitekt og ha erfaring fra gjennomføring og prosjektering. Praktisk erfaring fra bygg- og anleggsarbeid eller annen erfaring fra utførelsessiden vil telle positivt.

Rambølls arkitekter arbeider innenfor et bredt spekter av oppgaver knyttet til byggeprosjekter og planoppgaver. Vi har sterk fokus på å skape gode bærekraftige løsninger. Dette søker vi å oppnå gjennom tett flerfaglig samarbeid med bred kompetanseutveksling.

Om du ønsker utfordringer og ser verdien av å arbeide i et flerfaglig miljø, kan vi i Rambøll tilby:

  • Spennende og varierte oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Faglig utvikling innen Rambøll Academy
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Synes du at dette virker interessant, er du velkommen til å kontakte avdelingsleder John Matland på tlf 951 06 516 eller
fagsjef Torstein Skauge på tlf 952 21 413 for mer informasjon.

 

Vis flere stillinger: