Driftssjef Åna Fengsel - Statsbygg, region vest

Statsbygg er Norges største statlige eiendomsaktør i sivil sektor med en eiendomsportefølje på rundt 2,7 millioner kvadratmeter til en verdi av ca. 30 milliarder kroner. Statsbygg har en omsetning på om lag 3,3 milliarder kroner og investerer for ca 3 milliarder kroner i nye bygg. Vi driver stedsplanlegging, byggfaglig rådgivning, eiendomsforvaltning og styring av byggeprosjekter. Statsbygg er en forvaltningsbedrift med 830 ansatte, hovedkontor i Oslo og fem regionkontor.

Statsbygg, region vest har kontor i Bergen og har ansvar for Statsbyggs eiendommer i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Totalt forvaltingsareal er ca. 400.000 m². Regionen har 78 ansatte ved kontoret og på eiendommene.

Statsbygg er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA), og har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen. Vi vil tilrettelegge for kandidater med spesielle behov forutsatt at krav til kvalifikasjoner og egnethet er oppfylt.

FirmaStatsbygg
FylkeRogaland
Søknadsfrist26.05.2011

Statsbygg har ledig en nyopprettet stilling som driftssjef ved Åna fengsel. Som eier av eiendommen, har Statsbygg ansvar for forvaltning, drift og utvikling. Driftsavdelingen består av fem ansatte med kompetanse innefor ulike fagområder. Driftssjef skal fungere som en daglig leder for Statsbyggs virksomhet ved Åna fengsel, og vil tillegges personalansvar. Driftssjef rapporterer til eiendomsforvalter.

Som eier og utleier bestreber Statsbygg seg på å ha et godt og konstruktivt samarbeid med våre kunder. God kundebehandling er derfor viktig i alle ledd i vår organisasjon.

 

Arbeidsoppgaver

■Forestå, systematisere og tilrettelegge drift og vedlikehold av bygninger, tekniske anlegg og uteområder

■Lede driftsavdelingen herunder administrasjon av arbeidsoppgaver og personalansvar

■Systematisering av dokumentasjon og rutiner i henhold til eiendommens internkontrollsystem

■Prosjektarbeid og faglig bistand i forbindelse med vedlikeholdsprosjekter, ombyggingsarbeider og utviklingsprosjekter

■Aktivt bidra til at Statsbygg når de mål som er satt innenfor ulike satsingsområder, for eksempel miljø og universell utforming

 

Utdanningsnivå

■Høyskole / Universitet

 

Personlige egenskaper

■Interesse for og evne til å samarbeide med andre, både kollegaer, medarbeidere og brukere

■Initiativrik, systematisk og selvstendig

■Gode lederegenskaper og evne til å arbeide strukturert

 

Vi tilbyr

■Stillingen byr på gode faglige utviklingsmuligheter i et inspirerende miljø. Statsbygg har som målsetting å legge forholdene til rette for kompetanseheving. Vi har etablert et eget opplæringstilbud, Statsbyggskolen, og egen stipendordning. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og fleksitid.

■Stillingen er lønnet som overingeniør i lønnstrinn 50 – 58 (kr. 404.600 – 464.300). For særskilt godt kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes.

■Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse

■Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med slik bakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

 

Utdanningsretning

■VVS/Automatikk

■Bygg og anlegg

■Elektronikk / Elektro / Telekom.

 

Kvalifikasjoner

■Teknisk utdannelse på høyskole- / universitetsnivå innen byggfag

■Allsidig relevant praksis innen drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg

■Erfaring fra kunderettet virksomhet

■Erfaring fra arbeidsledelse og personalledelse

■Kjennskap til offentlige anskaffelser er en fordel

■God kunnskap og erfaring i bruk av data som arbeidsverktøy

■God fremstillingsevne, skriftlig og muntlig

 

Språk

■Norsk

Arbeidssted

■Rogaland

 

 

Kontaktinfo:

Kjartan Nesset forvaltningssjef 55 23 79 03 / 959 12 831

Tone Wold eiendomsforvalter 55 23 79 87 / 950 46 018

 

Søk på stillingen:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1040638018&culture_id=NB-NO&company_id=104010&Link_source_id=&use_position_site_header=0

Vis flere stillinger: