Leder Stavanger

Norconsult AS er med sine 1800 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Se www.norconsult.no

FirmaNorconsult AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

- Norges største rådgivermiljø - Ledelse - Ekspansjon

 

Norconsult er Norges største flerfaglige rådgiver og har de siste årene hatt sterk vekst både nasjonalt og internasjonalt. I sterk konkurranse har Norconsult de siste årene vunnet en rekke prestisjeprosjekter. Vår leder ved Stavangerkontoret ønsker seg nå nye utfordringer innenfor selskapet, og vi søker hans etterfølger.

 

Norconsult ekspanderer i Stavanger-området og vi ser etter en initiativrik og drivende leder med evne til å videreutvikle regionen. Stillingen rapporterer til divisjonsdirektør og vil få det overordnede ansvar for Stavanger-kontorets ca. 55 medarbeidere. Dette er en spennende mulighet til å utvikle og lede et kompetent, multidisiplint og konkurransedyktig fagmiljø innenfor rammen av Norconsults sterke posisjon. Det vil være en klar fordel at du har god kjennskap til både private og offentlige aktører i området.

 

Vi søker en person med ledererfaring og relevant høyere utdanning, primært innenfor tekniske fag.

 

Norconsult i Stavanger har moderne kontorlokaler sentralt ved Viking stadion. Du blir en del av et faglig og ledelsesmessig nettverk i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø.

 

Er du interessert i denne muligheten, så ring gjerne uforpliktende til Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70 eller Sigurd Rugsland i Norconsult, tlf. 454 01 265. CV og kortfattet søknad merket 64828, sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

 

Vis flere stillinger: