Ordfører åpnet Røsandbygget

Med velrettede økseslag åpnet ordfører Jarle Haga i Averøy fredag det nye bygget til Br. Røsand AS. I løpet av et øyeblikk kuttet ordføreren planken som sperret inngangen, og folk kunne strømme inn for å se på det nye bygget.

 

Skjønt mange har vært innom allerede. Første etasje i det 4 000 kvadratmeter store bygget er nemlig solgt til Rema. I andre etasje flytter Marell inn – dette firmaet er en viktig dataleverandør bl a til fiskerinæringen. Br. Røsand skal ha hele tredje etasje. Dette innvarsler på mange måter en ny tid for bedriften som har store vekstambisjoner. Det er ansatt en rekke nye personer i den siste tiden, ikke minst på ingeniørsiden.

Br. Røsand ble etablert i 1964, og i følge Roald Røsand som snart skal overføre ledelsen til tredje generasjon, er målsettingen at man da skal ha en omsetning på 500 millioner kroner. I dag har bedriften en omsetning på vel 300 millioner kroner. Bedriften har god ordrereserve, ca. 350 millioner kroner. Det skal nå tegnes ny kontrakt om bygging av den store Riksfjord skole i Aukra. Dette er en av mange nye kontrakter.

Ordføreren ga en meget god attest til selskapet og de ledere og ansatte som har bygget opp bedriften – sten for sten. Vi kommer med en reportasje i neste utgave av Byggeindustrien. Det blir også lagt ut flere bilder på bygg.no.

Samme dag som nybygget åpnet i Averøy, ble det også åpnet et helt spesielt rundfjøs på Tingvoll gard. Dette bygget er også ført opp av Br. Røsand.

Les mer om Røsand bygget her:

http://www.bygg.no/prosjekter/71466.0