Peab etablerer virksomhet i Østfold

Peab åpner distriktskontor i Østfold og har ansatt Jon Julsen (37) som distriktssjef.

Som et ledd i strategien om å bli landsdekkende, har Peab besluttet å bygge opp og utvikle entreprenørvirksomhet i Østfold. Jon Julsen vil lede dette arbeidet. Virksomheten i Østfold blir en del av Region Bygg Øst og distriktssjefen inngår i regionens ledergruppe.

Julsen kommer fra stillingen som prosjektsjef i Mesta, hvor han har hatt ansvar for etablering av nytt forretningsområde innenfor bane - Mesta Bane. Julsen har også erfaring fra NCC Construction AS, hvor han blant annet har vært prosjektleder ved distriktskontoret i Østfold i perioden 1998-2008. Han var også distriktssjef for Østfold og Follo i Mesta Drift AS i perioden 2008-2010.

Han er utdannet byggingeniør fra Gøteborg og anleggstekniker fra Østfold Tekniske fagskole og har i tillegg håndverksbakgrunn med blant annet fagbrev i forskalingsfaget.

- Det er en styrke for Peab å få Jon Julsen med på laget. Han får en spennende rolle i en nyopprettet stilling som distriktssjef for Peab i Østfold. Jon har relevant erfaring fra bygg, anlegg, drift av vei samt bane. Samtidig kjenner han kjenner bransjen godt. Dette vil bli nyttig i arbeidet med å bygge opp et nytt distriktskontor i et område under konstant utvikling og utbygging, sier regionsdirektør Jon Andersen.

- Jeg ser frem til å ta fatt i rollen som ny distriktssjef i Østfold. Peab er et selskap med ambisjoner om vekst og utvikling av nye områder. Det blir spennende å få bygge opp et nytt distrikt, sier Jon Julsen, som begynner i Peab etter sommerferien.