Diverse lederstillinger

Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har en budsjettert omsetning i 2011 på 335 mill. kroner. Antall ansatte er ca. 100.Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har en budsjettert omsetning i 2011 på 335 mill. kroner. Antall ansatte er ca. 100.

FirmaMartin M. Bakken AS
Fylke
Søknadsfrist06.06.2011

 Vi er i stadig utvikling og skal styrke vår organisasjon med;

 

LEDER HAMARKONTORET

PROSJEKTLEDER

PROSJEKTERINGSLEDER

KALKULATØR

 

LEDER HAMARKONTORET

Leder Hamarkontoret vil være lederen for kontoret, samt ha teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter eller ved oppfølging av andre prosjektledere.

Vi søker etter person med høyere teknisk utdannelse og noen års erfaring som byggeleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen.

 

PROSJEKTLEDER

Prosjektleder har teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for ett eller flere prosjekter. I dette inngår all korrespondanse, kontrahering og oppfølging mot byggherre, underentreprenører og leverandører.

Vi søker etter person med høyere teknisk utdannelse og noen års erfaring som byggeleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen. Yngre og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører oppfordres også til å søke.

 

PROSJEKTERINGSLEDER

Prosjekteringsleder medvirker i forbindelse med prosjektering i ett eller flere av våre prosjekter. Prosjekteringsleder deltar også aktivt i selskapets kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeide.

Vi søker en person med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra entreprenørbedrift,byggelederfirma eller konsulentvirksomhet.

 

KALKULATØR

Kalkulatør vil være delaktig i kalkulasjon av anbud/tilbud, samt bidra i utvikling av prosjekter vi jobber med.

Vi søker en person med økonomisk/teknisk bakgrunn og relevant erfaring, og som på sikt vil kunne bli ansvarlig for bedriftens kalkulasjonsarbeider.

 

Felles for stillingene;

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, spesielt systematisk arbeidsform og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi tilbyr allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig, spennende og til tider hektisk miljø.

 

Ønsker du nærmere informasjon om stillingene og selskapet, kan du ta kontakt med daglig leder Svein Tollersrud på tlf. 913 77 910 eller driftssjef Lars-Erik Knippa på tlf. 900 25 688.

 

Vi imøteser gjerne telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et uforpliktende møte om stillingene.

Søknad med CV sendes Martin M. Bakken AS pr. post eller mail innen 6. juni 2011. Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

 

Martin M. Bakken AS

Vindheiavn. 111

Postboks 1255 Vestad

2405 ELVERUM

post@mmbakken.no

Vis flere stillinger: