Byggeleder

skal bygge 800 boliger, samt noe næringsareal på Sørenga i Bjørvika Oslo. Selskapet eies av Boligbyggelaget USBL, Backe gruppen, Oslo Areal AS, Urbanium AS samt flere finansielle investorer. Selskapets seks medarbeidere har lang erfaring innen boligutvikling og selskapet ledes av Espen A. Pay. Vi har nå startet byggingen av det tredje av totalt åtte byggetrinn, derfor ønsker vi å forsterke organisasjonen med en byggeleder.

FirmaSørenga Utvikling KS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

 

Kvalifikasjoner

Du må være utdannet innen bygg på masternivå.

Du må ha minimum 5 års erfaring fra byggherresiden eller entreprenørsiden.

 

Arbeidsoppgavene vil være:

• Bistå med utvikling av det enkelte byggetrinn.

• Utarbeide tilbudsdokumenter med funksjonsbeskrivelser mm.

• Delta i kontraktsforhandlinger.

• Oppfølging av byggetrinnene med hensyn på økonomi, fremdrift, kvalitet og SHA.

 

Egenskaper

Du har en sporty innstilling til arbeidet samtidig som du er ryddig og strukturert. Du trives med å arbeide på byggeplasser og har sans for økonomi. Du må ha evnen til å jobbe selvstendig, samtidig som du liker å være en del av et større lag.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en hektisk og lærerik hverdag med varierte arbeidsoppgaver i et trivelig og uformelt arbeidsmiljø. Gode muligheter for utvikling til å kunne utføre stadig større oppgaver. Lønn etter avtale.

 

For nærmere informasjon om Sørenga og stillingen, se www.sorenga.no eller kontakt utbyggingssjef Petter Odlang, tlf: 913 39 257 e-post: petter.odlang@sorenga.no eller daglig leder Espen Pay, tlf: 913 10 517

 

En hver henvendelse vil bli behandlet konfidensielt.

Søknad og CV sendes på e-post til Petter Odlang. Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Vis flere stillinger: