Leiligheter legges ut for salg i Rolfsbukta

Fornebu Utvikling ASA (FBU), utbygger av Fornebulandet, legger nå ut for salg 64 nye leiligheter i Rolfsbukta.

- Nå kan du kjøpe bolig med spektakulær utsikt, kort vei til sentrum og badestrand i nærheten. I Rolfsbukta skal vi selge både 3-romsleiligheter på 72 kvm og 4-roms leiligheter på 181 kvm i Fjordvillaen, sier utviklingsdirektør Arvid Sveen i Fornebu Utvikling.

Området ved Snarøya formes nå til et familievennlig boligområde med leiligheter i ulike prisklasser og størrelser.

- Leilighetene er praktiske med god planløsning, og de passer både til familier med barn eller eldre som ønsker å bo komfortabelt og lettvint med god forbindelse inn til Oslo, sier Sveen.

Salgstrinnet i Rolfsbukta består av Kanalbygg I og II og Fjordvillaen. Kanalbygg I og II har 56 leiligheter og en flott beliggenhet langs vannspeilet/kanalen med boliger tilpasset en bred målgruppe.

Fjordvillaen består av åtte eksklusive leiligheter. De har alle tre soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad/omkledningsrom og fjordutsikt. Alle leilighetene har to bad.

- Grunntanken i Rolfsbukta er å leve ved sjøen. I enkelte av leilighetene bor man rett på bryggekanten, mens lenger inn i Rolfsbukta sørger vannspeil og kanaler for den maritime stemningen. Arkitekturen er tilpasset omgivelsene med stor vekt på lys og romfølelse. Store terrasser og store vinduer fremhever panoramautsikten mot fjorden, sier Sveen.

Både Fjordvillaen og Kanalbygg I og II er tegnet av Arcasa Arkitekter.

Rolfsbukta vil totalt bestå av rundt 440 leiligheter. Mange er allerede tatt i bruk, mens Bølgen og Alleen I og II er under bygging. Nå legges Kanalbygg I og II med til sammen 56 leiligheter ut for salg.