Prokonsult AS gjennomfører fisjon

Etter lang virksomhet gjennomfører Prokonsult AS en fisjon. Denne er organisatorisk og er forretningsmessig gjort gjeldende fra årsskiftet.

Stiftelsesdokumentene for nytt selskap er sendt inn.

Prokonsult AS fortsetter med samme organisasjonsnummer og hovedvirksomheten blir Erling Hjallen kjernevirksomhet som er risikoanalyser og -styring. De øvrige ansatte fortsetter i det utfisjonerte selskapet og viderefører den øvrige virksomheten, så

som salg, utvikling og implementering av systemene Elprod og Promask, prosjekt- og byggeledelse, prosjektering samt kursvirksomhet. Arkivene opprettholdes med felles innsats av begge selskaper.

Det nye selskapet får navnet Kongsberg Prosjektservice AS. Inntil alt er formelt i orden vil de i en overgangsperiode bruke Prokonsult AS i forbindelse med pågående virksomhet.

Kongsberg Prosjektservice AS overtar eierskap og forvaltning av systemene Elprod og Promask, samt selskapet Lissy AS. Det lange samarbeidet med systemutviklingsselskapet, etablert på Nord-Vestlandet, fortsetter med videreutvikling og vedlikehold av de IT baserte systemene.

Utviklingsselskapet har etter fisjonen en større eierandel i Kongsberg Prosjektservice AS.

Prokonsult AS og Kongsberg Prosjektservice AS vil fortsatt ha kontorene i Storgata 8, Kongsberg, som etter hvert er blitt en god samlokalisering av mange aktører og mye kompetanse.

En stor andel av den samlede aktiviteten er knyttet til bygg og anlegg. Når det gjelder ulike godkjenningsordninger vil de aktuelle etter hvert bli opprettet/ overført til Kongsberg Prosjektservice AS.

- Vi planlegger å øke kapasiteten noe i tiden fremover, da vi stadig har en økende kundemasse på både systemer og tjenester, skriver daglig leder Roar Madsen i Kongsberg Prosjektservice AS i en melding.