Proffia i ny drakt

Med nytt navn, ny profil, ny nettbutikk og en stor økning av arealet, ønsker tidligere Kärcher Proff-senter å møte fremtiden som en enda mer proff leverandør av maskiner og utstyr til rengjøring.

– I mange år har vi i folks øyne vært ”Kärcher”, men vi selger også maskiner og utstyr til hage og park. I forbindelse med behovet for større lokaler fant vi ut at tiden var inne for å fornye oss. Vi ønsket oss ny profil og et kort og betegnende navn som folk ville kjenne igjen. Proffia ble et naturlig valg, sier daglig leder Harald Lavik.

Dobbelt så stor
Sammen med sine 17 medarbeidere i Proffia står han midt oppi en omfattende og aktiv byggeplass. Ikke bare fordi Proffia holder til i utviklingen av ”nye” Damsgård, men også fordi de selv bygger ut.

– Vi har vokst ut av lokalene vi hadde, og bygger nå ut butikken og verkstedet. Begge lokalene blir minst dobbelt så store. Dette vil få stor betydningen for de ansatte, men også for kundene våre, lover Lavik, som har flere kort i ermet for å møte kundens behov.

Tror på ny nettbutikk
– I tillegg til å utvide åpningstidene våre, vareutvalget og bedre servicenivået, har vi også startet en nettbutikk. Her har vi tjuvstartet litt i et par måneder før høysesongen for kjøp av utstyr og maskiner til hage og park startet. Salget har vært overveldende, selv om vi ikke har annonsert, forteller han.