Alfa Tre overtar Larvik Takstol

BS Invest AS, eierne av Larvik Takstol AS, er i dag blitt enig med Granum Holding AS om å selge 100 prosent av aksjene i Larvik Takstol AS til Granum Holding AS, som er eierselskapet til Alfa Tre AS.

Begge selskapene er lokalisert til Larvik i Vestfold.

Larvik Takstol AS er en veldrevet takstolfabrikk med en omsetning pr år på ca 17. mill kr, og har ca 10 ansatte. Bedriften vil inntil videre bli drevet i den form den har i dag, og samtlige ansatte er tilbudt jobb under den nye eieren.

Alfa Tre AS ble etablert i 1998 og har i dag ca 20 ansatte. Bedriftens hovedprodukt er takstoler, men har en stadig økende omsetning på gitterdragere, bjelkelag, precut osv.

Omsetning i 2010 var på i overkant av kr. 30 mill. Bedriften er medlem i Jatak-gruppen. Jatak er Norges største leverandør av takstoler og konstruksjonspakker med en markedsandel på i overkant av 30 prosent. I gruppen er det totalt 150 medarbeidere, deriblant 30 høyt kvalifiserte ingeniører som samarbeider om videreutvikling av nye byggemetoder for å møte det stadig økende kravet til tekniske løsninger og nye produkter.