Holte Byggsafe lanserer ny SmartKalk

Holte Byggsafe lanserer i disse dager ny versjon av sitt kalkyleverktøy SmartKalk.

Den nye versjonen er spekket med nyheter, og det er lagt vekt på enda større brukervennlighet og tidsbesparelse.

- Kalkyleverktøyet SmartKalk har blitt en stor suksess for Holte Byggsafe, og engasjementet rundt dette programmet har vært enormt, sier produktansvarlig for SmartKalk Harald Rosingaunet i Holte Byggsafe. Denne oppdateringen er omfattende, og det er mange nyheter som vi vet at kundene våre vil sette stor pris på. Under utviklingen av denne versjonen, har vi lyttet til gode innspill fra våre brukere, og vi har i fellesskap kommet frem til en oppdatering vi har meget store forventninger til, fortsetter Rosingaunet.

- Noe av det som er lagt størst vekt på i denne versjonen er at programmet skal være lett å bruke, og det skal spare kundene våre for tid. SmartKalk fremstår også som mye mer fleksibel, både når det gjelder fagområder og det tilpasses bedre hvert enkelt prosjekt, sier Rosingaunet.

SmartKalk er pr. i dag det eneste kalkyleverktøyet i sin klasse som har IFC integrasjon. IFC modulen i SmartKalk gir deg mulighet til overføring av tegning til kalkyle og 3D visualisering i kalkyleprosessen.

I tillegg til ny versjon av SmartKalk, har det også blitt lansert en ny modul i programmet. ”Forespørsel” er en modul som gjør det mulig å lage prisforespørsler og senere sammenstille disse. Modulen Forespørsel gjør det blant annet mulig å konvertere fra elementkalkyle til postkalkyle, samt sende ut prisforespørsel per e-post (NS3459 og Excel).

- Modulen Forespørsel er et effektivt hjelpemiddel i forbindelse med utsendelse og innhenting av priser fra underleverandører/entreprenører. Dette er et svært nyttig verktøy for foretak som leier arbeidskraft i forbindelse med gjennomføring av byggeprosjekter, og som over tid har tilegnet seg mange samarbeidspartnere, sier Rosingaunet. Denne modulen har integrasjon mot kontaktregisteret, og det vil bidra til at utsending og innhenting av forespørsler blir utført raskt og effektivt.