Daglig leder

HUSgruppen AS består av 3 selskap i byggebransjen. Til sammen har gruppen i 2010 omsatt for NOK 100 mill og har ca 50 ansatte. INNOMHUS AS er eid av HUSgruppen AS og er en systeminnredningsentreprenør rettet mot private og offentlige kunder. Vi utfører systeminnredningsoppdrag i næringsbygg, hvor vi ofte er rådgiver for kunde fra første idé om utvikling og systeminnredning er nedfelt. Virksomheten har ca 40 ansatte og omsatte i 2010 for NOK 52 mill.

FirmaInnomhus AS
Fylke
Søknadsfrist23.05.2011

INNOMHUS AS etablerte i 2009 egen avdeling i Drammen, er inne i en vekstfase og ønsker derfor å styrke ledelsen. INNOMHUS søker derfor etter:

 

DAGLIG LEDER

vekst – relasjonsbygging – ledelse

 

Arbeidsoppgaver:

Daglig leder vil få en sentral ”pådriver” rolle i selskapet med ansvar for at vedtatte strategiske mål oppnås. Andre prioriterte arbeidsoppgaver vil være budsjett- og resultatoppnåelse og å bygge opp organisasjonen parallelt med økende omsetning/resultatgrad. Daglig leder vil stå for selskapets daglige drift,markedsarbeid, kontraktsforhandlinger samt relasjonsbygging. Selskapet har et godt arbeidsmiljø og vi forventer at vår nye daglige leder makter å videreføre og utvikle dette sammen med ansatte i alle kategorier.

 

Kvalifikasjoner:

Vår nye daglige leder er utdannet siv.ing./ master eller ing./bachelor innen bygg og anlegg eller andre tekniske fag. Du har solid prosjekterfaring fra byggeprosessen og har interesse for design og detaljer. Tilleggsutdanning innen økonomi-/markedsføring og erfaring med kontraktsrett/juss vil bli vurdert positivt.

Av personlige egenskaper ser vi etter en leder som er resultat- og løsningsorientert, utadvendt og synlig. Den vi søker må også være forretningsorientert og opptatt av å yte mer enn forventet. Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et proaktivt og innovativt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser kan påregnes. Mulighet for medeierskap tilbys.

 

Interessert?

For mer informasjon om INNOMHUS AS se www.innomhus.no

For informasjon kontakt daglig leder Gunnar Størksen på telefon 48019250 eller vår rådgiver Bjørn Horne hos Headvisor på telefon 91161390. Kortfattet søknad med CV sendes innen 23.mai 2011 til epost: bjorn@headvisor.no. Attester og vitnemål vil vi komme tilbake til senere.

Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig om ønskelig.

 

Vis flere stillinger: