Optimismen hersker i Stor Oslo Gruppen

Det hersker optimisme hos eiendomsutvikleren Stor Oslo Gruppen som i løpet av fjoråret økte antallet medarbeidere med 40 prosent til 17 personer.

I 2009 ble virksomheten i daværende Stor Oslo Prosjekt delt i tre selskaper. I gruppens årsberetning for 2010 karakteriseres oppdelingen av selskapet i de tre selskapene Stor Oslo Prosjekt AS, Stor Oslo Invest AS og Stor Oslo Management som vellykket. I tillegg til alle nyansettelsene opplevde gruppen i fjor også god vekst i oppdragsmengden.

– Oppdragsmengden for de kommende årene er godt sikret hvor blant annet store utbyggingsprosjekter på Fornebu har et langsiktig engasjement. En rekke utredningsoppdrag for store eiendomsbesittere ser ut til å vare og forhåpentligvis gi omfattende produksjonsoppdrag i flere år fremover, kommenterer styreleder og medeier Arild Rygg i årsberetningen.

– Vi har også nye kontakter som vi tror vil gi nye eiendomsprosjekter og oppdrag i nær fremtid. Hele Stor Oslo Gruppen ser med optimisme på året foran oss og har tro på at det vil gi oss god vekst og en sterk posisjon i markedet, fremholder Rygg.

Hjørnesteinen i gruppens virksomhet, Stor Oslo Prosjekt, har for tiden en samlet portefølje av nærings- og boligeiendom på over 250 000 kvadratmeter med en estimert prosjektkostnad på nærmere fire milliarder kroner som skal realiseres i løpet av de neste tre årene.

Selskapet oppnådde i fjor en omsetningsvekst på snaue to millioner til 25,8 millioner kroner. Drifts- og årsresultatet styrket seg med nærmere tre millioner til henholdsvis 11 og 8 millioner kroner som gir en resultatmargin på vel 30 prosent.

Stor Oslo Prosjekt har siden starten i 2001 samlet utviklet og bygget mer enn 1 300 boliger og 600 000 kvadratmeter næringsbygg.