Flytter Den Tekniske messen til Telenor Arena

Maskingrossisternes Forening (MGF) flytter Den Tekniske Messe som arrangeres 25.-28. september 2012 fra Varemessen på Lillestrøm til Telenor Arena på Fornebu.

- Vi kan love både utstillere og publikum en både spennende og innholdsrik messe i Telenor Arena, sier adm. direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening. Sammen med salgsansvarlig i Fornebu Event, Claus Johannsen, står hun på hovedtribunen og forklarer hvor fint det skal bli for utstillere og publikum når stadionportene slås opp i september 2012.

- Vi får et konsentrert og oversiktelig messeområde med mange nye muligheter for aktiviteter, både i selve utstillingsområdet, men også i de øvrige arealer inne i arena-anlegget, lover Hall. For oss i MGF har det vært viktig å utvikle en møteplass hvor utstillere gis bedre muligheter til å møte sine kunder også utenfor selve utstilingen. I Telenor Arena kan vi bl.a tilby utstillerne losjer høyt over utstillingsområdet, for møter og seminarer. Jeg mener dette er fremtidens modell for messer og utstilinger, fastslår MGF-direktøren.

Gjennombrudd

Claus Johannsen i Fornebu Event karakteriserer avtalen med Maskin Grossiternes Forening om den Tekniske messen for et gjennombrudd for Telenor Arena som messe- og utstillingsarena.

- Vi har som ambisjon å konkurrere om messer og store arrangementer. Telenor Arena ligger, slik vi ser det, som et naturlig midtpunkt i ett av landets største næringsklustre med børslokomotiver som Aker, Statoil, Telenor og Norske Skog som nærmeste naboer. Totalt har vi 75 000 arbeidsplasser i aksen Lysaker- Fornebu. Det er her næringslivets samler seg, og dette bør være et ekstra potensial for messearrangører og utstillere, bare i forhold til et stort nærmarked.

I tillegg har vi nærheten til Oslo, gode parkeringsfasiliteter for besøkende og effektiv busstransport, reklamerer Claus Johannsen, som i løpet av neste år også kan reklamere med nærmere 1000 hotellsenger i nærmeste nabolag, sier Johannsen.

Maskingrossisternes Forening opplyser at salget av utstillingsarealer starter høsten 2011. I følge Anita Helene Hall er målet å fylle hele utstillingsområdet med rundt 250 utstillere og rundt 15 000 besøkende.