Endringer i Skanska-ledelsen

Skanska Norge har den senere tiden gjennomført flere endringer i ledelsen.

Ståle Rød går inn i ledergruppen med hovedansvar for anleggsenhetene Samferdsel & Energi, Industri, Bro & Marine, City Builder Oslo og Vassbakk & Stol.

Ola By har valgt å si opp stillingen som regiondirektør for Samferdsel & Energi, for å gå over i en ny stilling i Statkraft.

Lars Olav Solbakken går ut av ledergruppen og inn i rollen som regiondirektør for Samferdsel & Energi, regionen tidligere kjent som Fjell og Masse.

- Jeg har tidligere ledet denne enheten og ser frem til å være tilbake i stillingen i en tid hvor markedet er mer interessant enn noen gang, sier Solbakken.

Steinar Myhre overtar stillingen som regiondirektør for Industri, Bro & Marine, regionene tidligere kjent som Bro & Marine og Betong & Industri. Han forlater dermed lederstillingen i Entreprenørservice.

Hallvard Sindre går inn i stillingen som ny administrerende direktør for Entreprenørservice.

– Jeg har hatt fantastiske kollegaer og har trivdes veldig godt i E-Service, men ser samtidig frem mot nye utfordringer i Industri, Bro & Marine. Jeg er også glad for at Hallvard med 12 års fartstid i selskapet har sagt seg villig til å ta over roret i E-Service, og er helt trygg på at selskapet har fått en meget god leder, sier Steinar Myhre.

Ketil Sand vil få ansvaret for forretningsutvikling i anleggsenhetene i en nyopprettet stilling rapporterende til Ståle Rød.

– Jeg er glad for at Ketil har takket ja til denne viktige stillingen, som er ett av flere tiltak for å realisere vår vekststrategi, sier Ståle Rød.

Vassbakk & Stol og City Builder Oslo vil fortsatt ledes av henholdsvis Inge Jan Thorsen og Anne Mürer.