Ressurser innen prosjektstyring, kontrakt eller HMS/SHA

Faveo er Nordens mest ekspansive selskap innen profesjonell prosjektledelse. Vi tilbyr planlegging, styring og gjennomføring av komplekse prosjekter – hovedsaklig innen områdene energi, utbygging, samferdsel og virksomhetsutvikling. Våre ansatte skaper verdi ved å styrke samhandlingen mellom ulike interessenter, vurdere risiko og sørge for riktig kvalitet og ressursbruk i forhold til fremdriftsplan. Faveo er sertifisert i henhold til standard ISO 9001 og ISO 14001. Vi har 320 ansatte fordelt på ti kontorer i Norge og Sverige. Selskapet er medarbeidereid.

FirmaFaveo Prosjektledelse AS
FylkeOslo
Søknadsfrist01.05.2011


På grunn av stor etterspørsel trenger avdelingen i Oslo nye medarbeidere innen økonomistyring, fremdriftsstyring/planlegging, anskaffelser, kontraktsstyring, HMS/SHA, KS, dokumenthåndtering og usikkerhetsstyring.

Vi ønsker at du har god erfaring innen et eller flere av disse styringsdisciplinene.

I Faveo vil du bli en del av et av Norges beste fagmiljø på prosjektstyring. Du vil være en av fellesressursene for våre prosjekt- og prosessledere eller du vil delta i et prosjektstyringsteam i et av våre store komplekse prosjekter. Du kan også bli tilbudt som spesialistkompetanse direkte til våre store og små kunder innen offentlig eller privat virksomhet.
 
Du vil bli en del av vårt team på prosjektstyring der fag og kompetanse videreutvikles. Dette skjer blant annet i regi av vårt nordiske Faveo akademi. Om ønskelig kan du bli formelt sertifisert som prosjektleder.
 
Faveo tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et nordisk miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og medeierskap i et sterkt voksende firma.

For mer informasjon om stillingen, kontakt leder for seksjon virksomhetsutvikling,Per Christian Randgaard, tlf. 913 01023 eller teamleder for prosjektstyring Henriette Frafjord Berntsen, tlf.: 991 56053

For å søke gå inn på følgende lenke:

http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?ProjectId=86627&DepartmentId=4520&MediaId=5

Vis flere stillinger: