Sivilarkitekt / Prosjektleder

med det heleide datterselskapet LINK arkitektur AB i Sverige er blant de ledende arkitektkontorer i Norden. De 15 avdelingskontorene har i dag ca. 240 medarbeidere. Hovedtyngden av de ansatte er sivilarkitekter, men det er også flere andre faggrupper innenfor samlebegrepet arkitekturprosjektering. I tillegg til tradisjonell arkitektur, jobber vi innenfor interiør, maritim arkitektur, areal- og samfunnsplanlegging, samt landskapsarkitektur.

FirmaLINK arkitektur AS
FylkeHordaland
Søknadsfrist10.04.2011

Vi satser på fremtidens arkitektur og trenger flere kreative og dyktige arkitekter. LINK skal være et skandinavisk, faglig anerkjent og slagkraftig arkitektkontor. Gjennom vår planleggings- og designkompetanse skal vi være blant de mest anerkjente arkitektkontor på miljøriktig arkitektur i Skandinavia. Ny teknologi og ny arbeidsmetodikk er en naturlig del av hvordan vi arbeider, all prosjektering er i BIM og verkøyet vårt er ArchiCAD.Vi skal være et levende og dynamisk kontor med skaperglede og kraft, vi er i stadig utvikling og har behov for et mangfold av medarbeidere hvor hver enkelt medarbeider får rom for å uttrykke seg arkitektonisk.

 

 

Har du noen av de følgende kvalifikasjoner som arkitekt :

 

-Evne til å gjennomføre komplekse oppdrag med erfaring innen undervisningsbygg, helsesektor/sykehus, bolig, kontor, byplan og industri

-Evne til å skape fremtidsrettet arkitektur/design

-Erfaring med konkurransegjennomføring på internasjonalt nivå

-PGL/prosjektledelse

-Miljøprosjektering

-Erfaring og kjennskap til 3D visualisering/BIM- modulering.

-Beskrivelser

 

 

Personlig egenskaper:

 

Gode samarbeidsevner og evnen til å arbeide tverrfaglig og med ønske om å utvikle fremtidens arkitektkontor!

 

 

Vi har:

 

Et kreativt og trivelig arbeidsmiljø med gode og engasjerte kollegaer og et høyt faglig nivå.

Store, spennende prosjekter med fremtidsrettet arkitektur.

Fokus på kompetanseutvikling.

Konkurransedyktige betingelser.

 

 

For ytterligere informasjon, kontaktes Rolf Maurseth på 55 57 34 02/91568617. Skriftlig søknad med vitnemål, attester og referanser sendes på mail til bergen@linkarkitektur.no eller pr. post til LINK Arkitektur AS, Dreggsallmenningen 10/12, 5003 Bergen, innen 10.april 2011. Merk søknaden med "Søknad SIV.ARKITEKT".

Vis flere stillinger: