Max fra Maxbo

Det er et imponerende byggevarehus på 20 000 kvadratmeter som Maxbo nå åpner på Hvam nord for Oslo. Til tross for at Plantasjen er nærmeste nabo, er det også bygget et hagesenter på 2 500 kvadratmeter. Det at byggevarehusene satser så vidt mye på det ”grønne” markedet, skyldes selvsagt at det er blitt populært å investere i sine hage- og utenomhusanlegg.

 Vi har vært innom mange byggevarehus både i inn- og utland opp gjennom årene, men sjelden har vi sett et slikt gjennomført opplegg som på Hvam.

Det skal bli spennende å se hvilken mottakelse det nye byggevarehuset vil få. Det ligger i et område hvor det skjer en rask utvikling. Totalt regner man med at det i omlandet for dette byggevarehuset skal være et byggevaremarked for to milliarder kroner.

Vi har en fyldig reportasje på bygg.no i dag. Vi har også laget en større reportasje i det messemagasinet vi har laget for hagemessen. Det ligger også digitalt på vår nettsider- se også oppslaget på hage.no. I tillegg vil vi presentere det nye byggevarehuset i vårt serie med nye prosjekter i selve Byggeindustrien.

Vi gratulerer byggherren Rimfeldt Eiendom – og vi gratulerer Maxbo og Løvenskiold-konsernet. Arkitekt, konsulenter og entreprenører/leverandører er også mektig stolt over hva som er skapt på Hvam i løpet av et års tid.

Det er hard konkurranse i byggevarehandelen i Oslo-området. Dette vil kundene kunne glede seg over.