Rørleggere VVS / Kuldeteknikere

Arve Hagen AS ble etablert i 1969 og har gjennom senere års ekspansjon og gode resultater blitt en av innlandets største VVS-virksomheter. Selskapet har 30 ansatte og en forventet omsetning på MNOK 48 i 2011. I 2009 flyttet bedriften inn i et nytt anlegg i Furnesvegen i Brumunddal hvor det tilbys 1500m2 utstillingslokaler, butikk og lager innen løsninger for sanitær, energi, varme og flis. Bedriften er totalleverandør innen VVS-området med kunder i Ringsaker og nærliggende kommuner.

Se www.arve-hagen.no for mer informasjon.

FirmaArve Hagen AS
Fylke
Søknadsfrist02.05.2011

Oppdragsmengden øker og vi trenger nye dyktige medarbeidere!

Vi søker primært deg med fagbrev som rørlegger eller kuldetekniker, men vi ønsker også at du tar kontakt om du mener å inneha erfaring/kompetanse som kan utvikles til å mestre rørleggerfaget.

 

Arbeidsoppgaver

■ Arve Hagen AS er en totalleverandør innen VVS-faget. Dine arbeidsoppgaver kan derfor spenne vidt fra selvstendige serviceoppdrag innen varme/sanitær/varme-pumper til deltakelse på større prosjekter innen rehabilitering eller nybygg. Selskapet leverer også tjenester innen avløps- og pumpeanlegg. Vi har i dag ca. 20 rørleggere og det er mulighet for å tilpasse oppgaver med bakgrunn i kompetanse og interesse.

 

Kvalifikasjoner

■ Vi søker primært deg med fagbrev som rørlegger eller kuldetekniker, men har du langvarig bransjeerfaring ønsker vi at du tar kontakt.

■ Førerkort klasse B

 

Personlige egenskaper

■ Faglig dyktig

■ Godt humør og positiv serviceinnstilling

■ Selvstendig og pliktoppfyllende

■ Samarbeidsorientert og fleksibel

■Strukturert og god ordenssans

■Kunne gjøre seg godt forstått i norsk skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr

■ Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig, spennende og utviklende arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser inkl. bonusordning, arbeidsbil ferdig innredet (per tiden VW 4M), forsikringer og pensjonsordninger. Selskapet er en solid aktør i markedet og kan tilby en trygg arbeidsplass. For den som har ambisjoner og ønske om videreutvikling, kan vi gi muligheter.

 

Andre opplysninger

■ Reiseaktivitet: Ingen reiseaktivitet

■ Fast

■ Antall stillinger: 2

 

Arbeidssted

■ Furnesvegen 18,

2380 Brumunddal

■ NO: Hedmark

 

 

Kontaktinfo:

Grete R. Sjøli, seniorkonsulent +47 936 35718 grete.sjoli@adecco.no

Monica J. Moen Riste, seniorrådgiver,  +47 990 13 015

Vis flere stillinger: