Ny kombifres fra Dewalt

DEWALT har lanserer et nytt, allsidig og brukervennlig verktøy med proffbrukeren i tankene. En helt ny kombifres som klarer flere applikasjoner med samme motor – en kompakt, men samtidig kraftfull maskin med lav vekt og ergonomisk design. Det er den første kombifresen på markedet og øker bruksområdet betydelig, er lett å bruke og tilbyr høy presisjon, i følge produsenten.

Den nye kombifresen tilbyr profesjonelle brukere et smidigere og mer kraftfullt alternativ og passer utmerket for eksempelvis snekkere, båtbyggere og kjøkkeninstallatører som har behov for økt mobilitet og høykvalitetsprodukter som holder over tid. Maskinen kan benyttes til flere formål med en og samme motor og gir god kontroll ved alle typer fresing.

Ved hjelp av medfølgende tilbehør kan motoren brukes som kantfres, alternativt håndoverfres. Eksempel på applikasjoner er trimming av laminatkanter, kantfasing, hengselfresing, notfresing etc. Det nye multifres konseptet passer alle 8 mm applikasjoner.

Motoren er på 900 W og har elektronisk hastighetskontroll som gir en myk start, samt sikrer at hastigheten holder seg jevn også under belastning. Kombifresen har en såle med fri sikt og doble LED lamper som gir god oversikt rundt fresestålet og dermed økt nøyaktighet. Gummibelagte håndtak for bedre komfort, forbedret ytelse for høyere produktivitet og spindellås for enkelt bytte av tilbehør.

Veiledende pris eks mva er kr. 3 600.

D26204K Sett består av 2 stk parallellanlegg, 2 stk støvsugsadaptere, 8 mm spenntange, 17 mm fast nøkkel, 17 mm styrehylse, 2 såler – 1 fast og 1 justerbar, konisk senterjustering for styrehylsen og koffert

Dewalt er verdens største produsent av industriell el-verktøy og tilbehør til profesjonelle brukere. Dewalt som er en del av det verdensomspennende Stanley Black & Decker, har hatt produksjon i mer enn 60 år.