Ny distriktssjef i Peab

Trond J. Dahl (46) er ansatt som ny distriktssjef for Peab på Romerike. Trond vil inngå i region Næring og Rehab, som nå oppretter et nytt distrikt på Romerike.

Trond J. Dahl (46) er ansatt som ny distriktssjef for Peab på Romerike. Trond vil inngå i region Næring og Rehab, som nå oppretter et nytt distrikt på Romerike.

Trond kommer fra stillingen som daglig leder i Takservice AS, et firma med 45 ansatte og en omsetning på 70 mill. kr. i året. Han har innehatt denne rollen siden 2010.

I perioden 2009-2010 var han ansvarlig for etablering av ny byggavdeling i PA Entreprenør AS.

Trond har erfaring fra NCC Construction AS, hvor han har vært distriktssjef for Næring i Osloregionen, samt distriktssjef for NCC Bygg i Lillestrøm. Trond var også eiendomssjef/Prosjektsjef i Bertel O. Steen Eiendom AS i perioden 2002-2006.

Av utdanning er Trond sivilingeniør fra Herriot-Watt University i Edinburgh, hvor han var ferdig i 1993.

- Vi er glade for å få Trond J. Dahl med på laget. Han får en spennende rolle i en nyopprettet stilling som distriktssjef for Peab på Romerike. Trond har relevant erfaring fra næring, samtidig som han kjenner bransjen godt. Dette vil bli nyttig i arbeidet med å bygge opp et nytt distriktskontor i et område under konstant utvikling, sier Rune Hangeland.

- Jeg ser frem til å ta fatt i rollen som ny distriktssjef på Romerike. Peab er et selskap med ambisjoner om vekst og utvikling av nye områder. Det blir spennende å få bygge opp et nytt distrikt, sier Trond J. Dahl, som begynner i Peab etter sommerferien.

Trond J. Dahl vil inngå i ledergruppen til region Næring og Rehab, og vil rapportere til regionsdirektør Rune Hangeland.