SHA-rådgiver i prosjektavdelingen

Om Undervisningsbygg:

 

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
Fylke
Søknadsfrist11.04.2011

Undervisningsbygg søker deg som skal være avdelingens spisskompetanse og rådgiver innenfor SHA, (Sikkerhet - helse - arbeidsmiljø) med kompetanse til å foreta SHA-kontroller på byggeplass. Praktisk erfaring fra byggeplass skal bli hensiktsmessige rutiner i Undervisningsbyggs styringssystem. I tillegg evner du å motivere og gjennomføre opplæring internt innenfor fagområdet.

Undervisningsbygg står overfor mange spennende og krevende oppgaver i årene som kommer. Prosjektavdelingen har ansvar for alle byggeprosjekter fra prosjektutvikling til overlevering av ferdig bygg til en samlet verdi over 2 milliarder kroner pr. år. Du vil inngå i et team i prosjektavdelingen med høy kompetanse på flere viktige fagområder.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 

Utvikle Prosjektavdelingen i forhold til SHA-arbeid, eks.:

 

•Være avdelingens spisskompetanse på byggherreforskriften og HMS-lovgivning på området

•Foreta kontroller på byggeplass spesielt med tanke på SHA

•Etablere og vedlikeholde et godt rapporteringssystem. Samle inn tall til statistikker, bl.a. H-verdi for prosjektporteføljen

•Videreutvikle kontraktsgrunnlagene for prosjekter slik at Undervisningsbygg har de nødvendige virkemidler til å oppnå ønsket resultat

•Fortløpende oppdatering av avdelingens rutiner for prosjektgjennomføring mht SHA og innarbeiding av nye erfaringer fra gjennomførte prosjekter

•Sørge for erfaringsoverføring mellom prosjekter

•Sørge for opplæringstiltak for Utbyggingsavdelingen innenfor SHA

•Bidra med spisskompetanse innenfor SHA blant annet i forhold til:

◦Overleveringsmøte SHA 1 og 2, særmøter vedr SHA etc. Risikovurdering/SHA-plan

◦Oppfølging av KP, koordinator i prosjekteringsfasen

◦Oppfølging av KU, koordinator i utførelsesfasen

◦Praktisk SHA-oppfølging på byggeplass

◦Samarbeide med kvalitetsleder i Organisasjonsavdelingen for at Undervisningsbygg skal etterleve lover, forskrifter og interne krav på området.

 

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever utdanning som sivilingeniør, ingeniør eller tilsvarende. Det kreves relevant HMS/SHA-kompetanse og forståelse for HMS/SHA-arbeid. Det vil være en fordel med praktisk erfaring fra byggeplass. Lang erfaring kan kompensere for formell utdanning. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

 

Søknadsinformasjon:

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner i Compass: Johnny Aastad,

tlf.: 22 00 77 00/909 80 198.

 

Søknad med CV registreres via www.compass.no/jobb

 

Søknadsfrist: 11. april 2011

Vis flere stillinger: