En av landets viktigste møteplasser

Takk til alle som kom til Byggedagene – og takk til alle som deltok i programmet for at dette skulle bli et minneverdig arrangement. Vi takker også for alle hyggelige tilbakemeldinger og gode ord. Byggedagene er en av de viktigste møteplassene i norsk næringsliv. På Byggedagene kommer ledere fra alle deler av næringen – og her møter man også statsråder, andre politikere og embetsfolk fra departementer og direktorater.

Det er veldig viktig at man allerede nå legger datoene for neste års arrangement inn i sine kalendere. Vi møtes igjen på Oslo Plaza 21. og 22. mars 2012. Det er mange bedrifter og organisasjoner som bør kunne kombinere Byggedagene med egne møter og arrangementer. Ta kontakt med oss så finner vi løsninger. Det å være til stede på Byggedagene er en viktig investering både for sin egen del og for bedriftenes og organisasjonenes utvikling.

På våre nettsider ligger en rekke artikler fra Byggedagene – og det ligger også en rekke videoer ute på Bygg-TV på bygg.no. Vi kommer også med god dekning i neste utgave av Byggeindustrien.

For første gang arrangerte vi denne gang også et eget Birken-seminar som en avslutning på Byggedagene. Dette ble svært positivt mottatt. De som var med på dette seminaret fikk en pang avslutning på dagen. Det alle sitter igjen med er at alle må sette seg MÅL – og det med to streker under!! Gjør man det kan man også bli verdens beste sykkelist. Foredraget til Dag Erik Pedersen burde alle i dette landet få med seg. Det er rett og slett fantastisk bra.

Det at vi sier at dette er en av landets viktigste møteplasser betyr kanskje ikke så mye. Men når statsråder og andre ledere sier det samme, er det en viktig bekreftelse på at vi har funnet et konsept som fungerer.

Velkommen tilbake til Byggedagene i mars 2012

PS

Vi jobber ellers på mange arenaer. For øyeblikket går en av verdens ledende anleggsmesser av stabelen i Las Vegas, USA. Vi har to medarbeidere på plass på Conexpo. Arve Brekkhus og Ådne Homleid bringer nyheter og reportasjer til leserne våre. Dette viser litt av spennvidden i virksomheten vår.