stor

Ledere - til våre distrikter i Østfold, Follo/ Indre Østfold, Seby AS og Oslo

Veidekke Entreprenør AS, Region Øst har sitt geografiske virkeområde på hele Østlandet. Virksomhetsområde omfatter alt fra de største næringsbygg og boligprosjekter til mindre ombyggingsjobber, anleggsvirksomhet og Dykkerteknikk (undervannsarbeider)

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Til våre distrikter i Østfold, Follo/ Indre Østfold, Seby AS og Oslo ønsker vi å knytte til oss erfarne Anleggsledere, prosjektledere og prosjekteringsledere. som har lyst og vilje til å bruke det beste av seg selv i samspill med andre.

 

I Veidekke ønsker vi oss mennesker som gjør hverandre gode. Vi legger stor vekt på samspill mellom de ansatte og våre samarbeidspartnere, og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er og hva vi gjør. Vil du være med på å skape et arbeidsmiljø der det er naturlig å gjøre sitt beste, er det deg vi søker.

 

Du har gode kunnskaper og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføringen av prosjekter, herunder HMS, personell og økonomi. Du er utdannet tekniker/ ingeniør/sivilingeniør med allsidig erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

 

Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

 

Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling gjennom vår egen Veidekkeskole, medeierskap i et solid selskap og et godt involverende fagmiljø.

 

Tiltredelse: Snarest mulig eller etter nærmere avtale

 

For nærmere informasjon om stillingene ta kontakt med:

Distriktsleder i Oslo, Hans Olav Sørlie, hans-olav.sørlie@veidekke.no, telefon 917 44 923 Distriktsleder i Østfold, Vegard Eng, vegard.eng@veidekke.no, telefon 918 79 555

Distriktsleder i Follo/Indre Østfold, Per-Inge Heen, per-inge.heen@veidekke.no, telefon 901 51 291

Daglig Leder Seby AS, Per Inge Linnerud, per-inge.linnerud@veidekke.no, telefon 908 44 688 eller Personalsjef Lene Hedemann Larsen, telefon 906 70 430

 

Kortfattet søknad med CV sendes: Personalsjef Lene Hedemann Larsen: lene.hedemann-larsen@veidekke.no

 

www.veidekke-jobb.no

Firma: Veidekke ASA

PB 504 Skøyen

0214 OSLO

Vis flere stillinger: