Stikningsingeniør - Dokken AS

Veidekke

Entreprenørvirksomheten i Norge er samlet i selskapet Veidekke Entreprenør AS med datter-selskaper. Vi gjennomfører alle typer bygge- og anleggsarbeider. Byggregionene omfatter blant annet nybygg av boliger, næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg samt byggfornyelse. Anleggs-regionene har oppdrag som veier, bruer, jernbanebygging og industriprosjekter. Entreprenør-virksomheten er en desentral virksomhet hvor hver forretningsenhet innehar fullt ansvar for marked, kunder, prosjekter, ressurser og resultater.

 

Dokken AS er et heleid datterselskap av Veidekke Entreprenør AS. Selskapet er en av landets ledende entreprenører innen selektiv miljøvennlig riving, tradisjonelt grunnarbeid og behandling av for-urenset grunn. Dokken AS har i dag ca 80 ansatte og omsetter for ca 250 mill NOK i året. Maskin-parken består av over 35 store og små gravemaskiner med tilhørende spesialutstyr. Dokken AS har i alle år satset på videreutvikling av maskiner, utstyr og metoder for å kunne løse de varierte arbeidsoppgavene innen rive- og maskinarbeid.

FirmaDokken AS
Fylke
Søknadsfrist15.04.2011

 

Vi er lokalisert i Sandvika og hovedtyngden av virksomheten er innenfor grunnarbeid og riving. Det meste av våre arbeider utføres i Asker/Bærum og Oslo-området.

 

Arbeidsoppgaver

Oppgavene vil bestå av opplæring og oppfølging av stikningsingeniører, masseberegning, dokumentasjon, opplæring og oppfølging av maskinstyring.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker primært etter en person med noen års erfaring innen faget som kan arbeide selvstendig, og har evnen til å utvikle både bedriften, seg selv og sine medarbeidere.

 

Vi tilbyr

• Godt fagmiljø

• Kompetanseutvikling

• Konkurransedyktige betingelser

• Gode pensjons- og forsikringsordninger

 

 

Søknadsfrist 15.04.2011

Ansettelsestype Fast ansatt

Antall stillinger 1

Stillings % 100

Tiltredelsesdato Snarest

Kontaktperson Vemund Ljødal

Telefon kontaktperson +47 915 11 482

Vis flere stillinger: