Velkommen til Byggedagene

Så er det klart for de 12. Byggedagene i Byggeindustriens regi. 23. og 24. mars fyller vi Radisson Blu Plaza hotel i Oslo.Dette blir en ny flott markering av en byggenæring som nå er i klar vekst. Det er optimisme og fremtidstro. Det er meget god deltakelse på disse arrangementet – og for mange er dette ett av årets høydepunkter. Sentrale spørsmål blir tatt opp til debatt. Dette er også et arrangement hvor næringens utøvere kan treffe beslutningstakere også fra myndighetssiden.

 

Det stiller engasjerte dyktige foredragsholdere. For mange er det bare å være til stede viktig. Byggedagene er nemlig nettverksbygging. Dette er også et arrangement media stiller opp på. I fjor ble det utrolig mye medieoppmerksomhet rundt RIF-presentasjonen av ”State of the Nation”. I år kommer det en oppfølger av dette temaet. Men det er også mange andre viktige saker på dagsorden.

Onsdag kveld er det stor ByggeGalla med prisutdelinger, god mat og god stemning. Etter at det vanlige programmet avsluttes torsdag, har vi sammen med Leca og Norcem invitert til et eget Birken-seminar. Alle deltakerne på Byggedagene går gratis inn. For andre trengs en inngangsbillett. Påmelding kan skje på bygg.no.

Byggedagene blir også kringkastet ”live” på Bygg-TV. Så for dem som ikke har anledning til å delta personlig, kan man følge med i hva som foregår på bygg.no.

Byggedagene er et stort løft. Dette er også et arrangement BNL og EBA er med på. Byggedagene er blitt et stort arrangement. Det må vi også takke våre utstillere og sponsorer for. I tillegg har vi en stab av egne medarbeidere som gjør en enorm innsats for at dette skal bli vellykket.