Anleggsledere og Formenn

Agathon Borgen AS ble etablert i 1936, og er en ledende lokal entreprenør lokalisert på Kløfta. Selskapet dekker markeds-området Akershus nord for Oslo og Kongsvinger-regionen. Agathon Borgen AS påtar seg alle typer oppdrag innen nybygg og rehabilitering for offentlige og private byggherrer. Forventet omsetning i 2011 er 350 mill kr, og vi er for tiden ca. 70 ansatte.

FirmaAgathon Borgen AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vi har en ambisjon om ytterligere vekst i årene fremover, og for å styrke vår organisasjon søker vi:

ANLEGGSLEDERE og FORMENN

 

Arbeidsoppgaver

Ansvarlig for daglig drift og produksjon på en av våre byggeplasser.

 

Vi søker

Siv. ing., ingeniør eller teknikker innen byggfag med erfaring fra entreprenørdrift. Lang relevant erfaring vil kunne kompensere for manglende formell utdannelse.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser i et arbeidsmiljø preget av gode påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveier. Store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom vekst i oppgaver og intern/ekstern kompetanseutvikling.

 

For nærmere informasjon, kontakt adm. direktør Asle Randen telefon 91 39 53 07, eller produksjonssjef Lars Kristian Gaustad telefon 41 44 34 93. Søknad og CV sendes pr. e-post til ar@agathonborgen.no

Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

 

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Sør-Norge. De 800 ansatte i selskapene utførte i 2010 arbeider for ca. 2.300 mill. kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger. BackeGruppen deltar aktivt i utvikling av boliger og næringsbygg, og har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

 

AS Backe

Backe Prosjekt AS

Backe Eiendom Invest AS

Backe Entreprenør Holding AS

AS Ing. Gunnar M. Backe

Agathon Borgen AS

Martin M. Bakken AS

AS Miljøbygg

Buer Entreprenør AS

Våle Bygg AS

Backe Østfold AS

Bøhmer Entreprenør AS

Mjøsen Murmesterforr. AS

Backer Entreprenør AS

BAS Maskinutleie

Backe Bygg AS

Aasen Bygg AS

www.backe.no

Vis flere stillinger: