Byggmakker sterke på stafett

Byggmakker Skattum var solid representert under fredagens StafettBirken. - Samtlige sju butikker stilte til start, sier en fornøyd personalsjef Jan Olav Beitmyren.

I tillegg til Byggmakker Skattums sju butikker i Hedmark og Oppland, stilte administrasjon og styret med egne lag.

 - Det jeg synes er morsomst med dette er at vi har klart å skape engasjement blant mange som normalt aldri har startnummer på brystet. Vi hadde blant annet med en som tidligere ikke eide ski, men som kjøpte seg fordi han hadde lyst til å være med på dette. Ved et par butikker var interessen så stor at det måtte loddtrekning til, sier Beitmyren.

Beitmyren legger ikke skjul på at det har vært en viss rivalisering mellom de ni Skattum-lagene. Resultatlista viser at Gjøvik butikken trakk det lengste strået med sin 22. plass av snaue 200 påmeldte lag. Styrets 65 plass totalt holdt til en andre plass blant Skattums ni lag. Byggmakker Skattum stilte med fem herrelag og fire mixlag.

- Det vi har hørt i etterkant er at det også var stort engasjement blant de i butikkene som ikke var med. Folk fulgte med på nettet for å se hvordan lagene lå ann, forteller Beitmyren.

Byggmakker Skattums solide deltakelse under StafettBirken er et resultat av det byggevareforhandleren kaller Camp Skattum. Målet med Camp Skattum er å gi butikkene ulike utfordringer som skal gi en samlende effekt på de ansatte.

- Nå er vi i gang med å tenke ut nye utfordringer for de ansatte. Det vil være naturlig at StafettBirken 2012 blir en av dem, sier Beitmyren.

Jan Olav Beitmyren stilte ikke til start på StafettBirken, men han gikk derimot ut sammen med eliteklassen under lørdagens Birkebeinerrenn. Byggmakker Skattums personalsjef suste over fjellet på tiden 2.58.59 og det holdt til en meget respektabel tredjeplass i klassen 45 – 49 år.