Prosjekt- og byggeledere innen tekniske fag og SHA (HMS)

 

NEAS ASA er en av landets ledende aktører innen Facility Management (FM). Vi har mer enn 20 års erfaring fra eiendomsbransjen i Norge og er alene om å kunne tilby et totalkonsept innen eiendomsrelaterte tjenester. Vårt tjenestespekter spenner fra drifts og servicetjenester til rådgivning og forvaltning innen eiendom.

NEAS’ visjon er å gi mennesker en bedre arbeidsdag. For våre kunder betyr denne visjonen at vi skal levere alle våre tjenester av høy kvalitet og servicegrad. Vi skal sørge for at alt bare fungerer hos våre kunder!

NEAS har hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Konsernet har avdelinger i Bergen, Trondheim, Stavanger, Gjøvik, Larvik, Skien og Stokke.

NEAS Consulting er et konsulenthus med mer enn 100 rådgivere som arbeidere med eiendomsrelatert rådgivning, med fokus på tekniske fag og prosjektledelse.

Aktiviteter innen prosjekt- og byggeledelse er organisert gjennom datterselskapet F. Holm AS.

FirmaNEAS - F. Holm AS
Fylke
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Prosjekt- og byggeledelse 


F. Holm a.s. er et heleid datterselskap av NEAS ASA og dekker alle prosjektadministrative fagområder. Våre tekniske medarbeidere er sivilingeniører, sivilarkitekt, ingeniører og håndverksmestere. Mange har ulik tilleggsutdanning innen bl.a. økonomi, administrasjon, ledelse og taksering. Vi har rundt 30 dyktige medarbeidere.

 

Vi opplever økt arbeidsmengde, særlig innfor tekniske fag og SHA (HMS) og søker derfor kandidater med følgende bakgrunn:

  • Utdannelse: Siviling./ingeniør innen byggrelaterte fag og VVS tekniske utdannelse.
  • Personlige egenskaper: Offensiv, løsnings- og kundeorientert
  • Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne kandidater å søke
  • Vi vil gjerne ha flere kvinner med på laget

 

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjekt/byggeledelse ifm nybygg og rehabiliteringer for private og offentlige oppdragsgivere

 

Ønsker du mer informasjon kontakter du avdelingsleder Oslo, Jens Birkely på mobil: 94830123, mail jens.birkely@neas.no eller rekrutteringsansvarlig Gro Bull-Berg på mobil: 91752280 gro.bull.berg@neas.no

 

Søknader sendes til gro.bull.berg@neas.no

Vis flere stillinger: