Kast masken med nytt fugeskum

ESSVE lanserer i disse dager ESS Foam Evo: et mer helse- og miljøvennlig fugeskum.

Det nye fugeskummet er fritt for isocyanater slik at håndverkere kan jobbe uten maske og beskyttelsesbriller.

ESSVE jobber stadig med å utvikle nye produkter, og ESS Foam Evo er et resultat av dette. Det nye fugeskummet er et steg videre på veien til å utvikle produkter som er mindre skadelige både for helse og miljø.

I det nye ESS Foam Evo er de farlige isocyanatene fjernet, hvilket gjør at produktet ikke faller inn under kjemikalieforskriften. Ettersom fugeskummet er uten isocyanater kan dermed håndverkeren jobbe uten beskyttelsesutstyr, samt at de heller ikke trenger å ta noen spesiell opplæring eller andre pålagte legeundersøkelser for å jobbe med fugeskummet.

– Vi er stolte over å være helt der fremme innen utvikling av produkter som er mindre skadelige for både helse og miljø. Det er moro å kunne lansere et helt nytt fugeskum på det norske markedet, spesielt når det gjør jobben til håndverkeren lettere og at prosessen blir mer effektiv, sier Silje Netskar, markedsansvarlig hos ESSVE.

ESS Foam Evo har beholdt alle fordeler og de gode egenskaper som de tradisjonelle fugeskummene. Det er både lydisolerende og tettende, samt at den er overmalbar. Fugemassen er dessuten muggsikker og varmeisolerende.