God tur over fjellet

Vi i Byggeindustrien ønsker alle Birken-deltakerne god tur over fjellet. Sammen med Norcem og Weber (Leca) har vi i mange år vært hovedsponsor for Birkebeiner-arrangementene. Denne helga vil vel 200 mennesker gå på ”vårt” lag. Interessen for Birken er stor i byggenæringen – og det er kamp om de plassene vi har til disposisjon. Vi vil legge ut mye stoff og bilder på bygg.no.

 

På Byggedagene i neste uke har vi lagt inn et eget Birken-seminar som skal avslutte hele konferansen. Mange har meldt seg på allerede, men det er plass til flere. Også der er det overraskelser i form av lisenser. Senere i år skal det både sykles og løpes.

Vi vet at mange bruker mye tid på å forberede seg til Birken-arrangementene. Noen mener kanskje at enkelte bruker vel mye tid og ressurser på disse arrangementene. Vi tror at det er bra både for folkehelsen og for den jobben som skal gjøres rundt i bedriftene, har man har mennesker som setter seg mål og som også kan være forbilder for andre.

Jeg vil også takke dem i vår egen organisasjon og i de samarbeidene bedriftene som bruker en masse tid på at dette skal bli så vellykket som mulig for deltakerne.