Entra dobler bygg på Earth Hour

Entra vil være med å bidra til at Earth Hour slår alle tidligere rekorder. Lørdag 26. mars slukkes lyset i 12 Entra-bygg. Det er dobbelt så mange som i fjor.

Norge og Entra deltar i år for tredje gang på Earth Hour, som er verdens suverent største klimakampanje. I fjor nådde Earth Hour mer enn en milliard mennesker.

- Klimaproblemet er vår største utfordring som løses ved å tenke langsiktig og mobilisere. Alle skjønner at en time med lyset av ikke er nok til å løse klimaproblemet. Nøkkelen ligger i ta med seg engasjementet videre. For å få den globale oppvarmingen under kontroll må vi legge om samfunnet bit for bit. Vi må redusere energiforbruk, bygge ut ny fornybar energi og kutte utslipp der vi kan, sier Rasmus Hansson, generalsekretær i WWF.

- Vi representerer en bransje som står for 40 prosent av energiforbruket. Entra er med på Earth Hour for tredje gang fordi det er en viktig symbolhandling på at sammen kommer vi fremover, sier Entras direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar, Ingrid Schiefloe.

Entra slukker lyset i følgende bygg landet rundt:

Oslo: Posthuset i Biskop Gunnerus gate 14, Oslo Z i Schweigaardsgate 15, Skattedirektoratet på Helsfyr, Statens vegvesen på Bryn.

Bergen: Nonnesterkvartalet

Trondheim: Rockheim, Domstoladministrasjonen og Skattens hus

Fylkeshuset i Kristiansand

Drammens kunnskapspark

Bærum: Skattens hus i Sandvika,

Statens hus i Moss