Thorsman blir til Schneider Electric

Thorsman installasjonssystemer og festemateriell skifter navn og kommer i ny forpakning med nytt design. Alle produkter overføres til eierselskapet Schneider Electrics hovedvaremerke.

Thorsman installasjonssystem endres i løpet av året. Festemateriellet er endret og blir tilgjengelig i ny forpakning.

- Thorsman har alltid vært synonymt med kvalitet. Fra Oswald Thorsman fant opp de første fargekodede veggpluggene i plast i 1958, har selskapet hatt en høy og taktfast strøm av nye produkter og løsninger, sier produktsjef Richard Oprann i Schneider Electric.

Blant de mest solgte
Produktene er blant de mest solgte og innarbeidede på fagmarkedet og har siden oppkjøpet i 2003 vært kjent som Thorsman by Schneider Electric. Fra årsskiftet startet Schneider Electric å føre festemateriellproduktene over til sitt hovedvaremerke.

- Alle forpakningene har fått nytt design. Den store hovedforskjellen vil være de nye grønne eskene som erstatter de velkjente rød/blå i dag. Innholdet er av samme gode kvalitet som alltid, sier Oprann som forteller at Schneider Electric utvider produktsortimentet til et enda bredere spekter av festemateriell.

De nye eskene er hardere, mer holdbare, produktinformasjonen blir mer tydelig, og elnumrene er godt synlige.

Synliggjøre hovedvaremerket
- Omleggingen skal bidra til å synliggjøre hovedvaremerket, og skape et tydeligere utadrettet bilde på hvordan våre løsninger og produkter dekker hele energiverdikjeden fra produksjon til forbruk, sier Oprann.

Thorsmans produktfamilie er tilpasset alle festebehov, fra lette til ekstremt tunge. Produktene er tilpasset alle underlag, sikrer trygg og rask oppføring, og tåler høy belastning over lang tid.