Area Sales Manager

 

Knauf Insulation er en del av Knauf gruppen, et globalt byggvarekonsern med en omsetning på over €5 milliarder. Som en av verdens fremste på fremstilling av byggisolering, er vi aktive i mer enn 50 land.

Knauf Insulation i Norge leverer isolasjonsprodukter i glassull og steinull med en revolusjonerende, ny, formaldehydfri limteknologi basert på hurtig fornybare materialer i stedet for oljebaserte kjemikalier.

 Knauf Insulation vet at Norge stiller unike krav til isolering, og tilbyr derfor et utvalg av miljøvennlige produkter tilpasset lokale byggemetoder som gir komfortable og energibesparende bygninger. Et langsiktig, gjensidig samarbeid med våre kunder er en viktig del av tilnærmingsmåten vår.

FirmaKnauf Insulation AS
Fylke
Søknadsfrist03.04.2011

For å styrke vår tilstedeværelse i Norge, søker vi

 

Area Sales Manager

Isolasjonsprodukter – Byggvarehandel – Miljøvennlige produkter

 

 

Knauf Insulation har i dag 12 ansatte i Norden og hovedkontor i Gøteborg. Selskapet vokser raskt og vi søker nå etter en Area Sales Manager. Du blir en nøkkelperson i vår satsing på det norske isolasjonsmarkedet, og vil være ansvarlig for salget på store deler av Østlandet. Med 30 års erfaring har Knauf Insulation utviklet gode arbeidsmetoder preget av innovasjon, kreativitet og kvalitet. Vi vil være nær kundene våre og bygge langsiktige relasjoner gjennom vårt tilbud av førsteklasses produkter og tjenester.

 

Din viktigste oppgave vil være å besøke byggvarehandelen og etablere relasjoner til kunder og sluttbrukere i dette markedet. Du ser etter nye forretningsmuligheter for Knauf Insulation sine produkter og er med på å utvikle vår posisjon i Norge. Ansvarsområdet inkluderer å identifisere og kontakte kunder, samt vedlikeholde positive relasjoner til disse. Ditt salgsområde vil være Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud og Oppland.

 

Vi søker deg som har praktisk erfaring innen salg, fortrinnsvis til byggebransjen. Med din erfaring har du forståelse for hva som kreves for å bli fremgangsrik i et marked med tøff konkurranse. Noe relevant utdanning, samt engelskkunnskaper vil telle positivt.

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling tilknyttet et anerkjent globalt byggvarekonsern. Du får god støtte gjennom våre salgs – og produksjonsavdelinger, og får jobbe med produkter av høy kvalitet. Stillingen er meget selvstendig og fleksibel. Konkurransedyktige betingelser.


Hvis du har
spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Trine Marcussen, tlf. (+47) 915 59 883, eller Knauf Insulation ved Per Gillebo, tlf. (+47) 901 90 538. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 3. april 2011. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: