Yngres nettverk tar en tredagers

Yngres nettverk i NFF kan friste med et spennende og variert program når de nå inviterer til en tre dager lang samling på Nordvestlandet i mai.

Fakta Yngres nettverk

Yngres nettverk i NFF har som mål å være en samlingsarena for yngre ”fjellsprengere” som er inne i sine første i år bransjen.

En kjernegruppe ledet av Ingrid Buvarp Aardal i Statkraft har ansvaret for nettverkets ulike aktiviteter.

Yngres nettverk legger vekt på erfaringsutveksling og en sterk faglig profil, og nettverket ønsker en så bred bransjesammensetning som mulig.

 

Besøk hos leverandør, befaring i verdens dypeste undersjøiske tunnel, orientering om rasovervåking og rassikring ved velkjente prosjekter og befaring ved pågående tunnelprosjekt står på programmet når Yngres nettverk i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) arrangerer tur til Nordvestlandet i perioden 11. 13. mai.

Ingrid Buvarp Aardal, leder for kjernegruppa i Yngres nettverk sier til Byggeindustrien at samlingen legger vekt på både det faglige og det sosiale. I løpet av rundreisen på Nordvestlandet blir det stopp hos blant annet leverandøren Vik Ørsta, Eiksundtunnelen, Åknes/Tafjordprosjektet og Eikremtunnelen.

 - Vi legger opp til et sterkt program slik at det blir attraktivt for arbeidsgiver å sende de unge i bedriften ut på et slikt opplegg. Faglig tror jeg dette skal være av interesse for de fleste uavhengig av om de er entreprenør, rådgiver, leverandør eller byggherre, sier Buvarp Aardal.

 Buvarp Aardal opplyser at fagsamlingen har et øvre tak på 30 deltakere og en nedre grense på 15.

- Folk må forte seg å melde seg på, oppfordrer hun.