Avdelingsdirektør prosjektstyring

Statsbygg har 830 ansatte, hovedkontor i Byporten i Oslo og fem regionkontor. Statsbygg er byggherre for statlige byggeprosjekter, drifter og forvalter nasjonale eiendommer og driver steds- og byutvikling.

Statsbygg er ansvarlig for store og interessante byggeprosjekter, som kulturbygg, fengsler, høgskoler, museer, universiteter, ambassader og rehabilitering av kulturminner med mer, samt generell bygningsfysikk og anleggsprosjekter. Statsbygg har som mål å være i front av utviklingen og lede an innen prosjektledelse som fag.

FirmaStatsbygg
Fylke
Søknadsfrist28.03.2011


AVDELINGSDIREKTØR
PROSJEKTSTYRING


Byggherreavdelingen har det gjennomgående ansvaret for byggeprosjektene i Statsbygg. Avdelingsdirektøren skal lede en seksjon med 19 medarbeidere, samt være en viktig medspiller i ledergruppen i Byggherreavdelingen med spesielt ansvar for prosjektstyring, usikkerhetsstyring, systemforvaltning av IKT-verktøy for prosjektstyring og erfaringsdatabase. Stillingen rapporterer til byggherredirektør.

Stillingen innebærer stort ansvar, og du vil kunne bidra til å forme utviklingen i et fagmiljø med ambisjoner om å være i front innen prosjektledelse og prosjektstyring. Vi ser etter en person som er en god relasjonsbygger og kommunikator, analytisk og resultatorientert.

Spørsmål rettes til: direktør Hilde Nordskogen, tlf: 916 03 454
eller avdelingsdirektør Siw-Hege Gundersen, tlf 951 49 814

Søknadsfrist: 28.03.2011

Se fullstendig utlysningstekst:

www.statsbygg.no/jobb

Vis flere stillinger: