Byggmax ansetter 54 personer

Byggmax forsetter å vokse, og for å kunne møte det økte trykket i vår- og sommersesongen ansetter nå kjeden 54 nye personer i Norge.

Ansettelsene gjelder alle Byggmax’ butikker i Norge, fra Kristiansand til Trondheim. Siden Byggmax etablerte seg i Norge i 2007, har kjeden åpnet 16 varehus her i landet.

- Vi opplever en sterk vekst, både i eksisterende butikker og gjennom nyetableringer. Vår og sommer er høysesong for oss, og vi trenger derfor ekstra bemanning, sier administrerende direktør i Byggmax, Magnus Agervald.

Nordmenns interesse for oppussing og renovering ser ut til å holde seg, og i løpet av april skyter oppussingstrenden ytterligere fart, og byggevarebransjen går inn i sin høysesong. Da skal terrasser bygges, uteboder settes opp og husvegger males.

- Vår forretningsidé – å spare penger sammen med våre kunder – er noe mange mennesker setter pris på i både gode og dårlige tider. At vi nå kan bidra til at flere unge får mulighet til å jobbe, er noe vi syns er svært gledelig, sier Agervald.

Byggmax har rundt 100 ansatte i Norge. En gjennomsnittsbutikk hos Byggmax har mellom fire og seks ansatte, og i høysesongen øker staben med mellom én og fem ansatte per butikk. I fjor åpnet Byggmax fem butikker i Norge, og i løpet av 2011 planlegger kjeden å åpne 12-15 butikker i Norge, Sverige og Finland. Først ute i Norge er Lillehammer som åpner sitt nye byggevarehus rundt 1. juli. Byggmax er med dette den raskest voksende byggevarekjeden i Norge og har siden starten i 1993 åpnet 75 butikker.