Stort oppmøte på tilbudsbefaring

3. mars var det tilbudsbefaring på første etappe av vegbygginga på E39 mellom Astad og Knutset. Sju entreprenører deltok på befaringa.

- Vi er godt fornøyd med det store oppmøtet på befaringa. I tillegg har flere entreprenører tatt ut tilbudspapirene, så det blir spennende å se hvor mange som leverer inn tilbud, sier byggeleder Leif Husby.

Entreprenørene som møtte opp var Mekvik Maskin AS, Vatn Maskinstasjon AS, KA Aurstad AS, Johs. J. Syltern AS, Ove Gjendem, Magne Nærum, Gjermundhaug anlegg samt flere mindre firmaer som er aktuelle som underentreprenører.

Frist for å levere inn tilbud er 1. april, og tilbudsåpninga skjer 4. april kl 1300 på regionvegkontoret.

Entreprisen består av bygginga av 3,3 kilometer ny E39 langs Gjemnesstranda fra det nye krysset på Astad til Blakstadelva. I tillegg til hovedvegen skal det bygges ca 2 kilometer med tilførselsveger, en skogsveg på 2,6 km parallell nye E39, samt tre traktorunderganger. Det er dessuten mye skogrydding på strekninga.

Vi håper arbeidet starter opp i løpet av mai. Vi har satt en delfrist til 10. oktober 2012. Da skal alt arbeid til og med bærelaget være ferdig. Endelig ferdigstillelsesfrist er satt til 1. juli 2013.