Rift om sjønære boliger

Fornebu Utvikling legger nå ut for salg de siste frontleilighetene i populære Koksabukta.

Byggingen er nå i gang på Koksabukta med totalt 87 leiligheter i bygg D, E og E1. Leilighetene i hus C som vi la ut for salg i slutten av januar har gått unna som varmt hvetebrød. Nå legger vi ut 50 nye leiligheter i hus A og B som ligger med sjøen i front.

Interessen rundt Koksabukta har vært helt enorm. Siden vi lanserte hus C i slutten av januar er allerede 29 av 31 solgt. Folk har nå fått øynene opp for hvilke unike muligheter dette boligområdet tilbyr og ser at drømmen om en bolig ved sjøen kan bli en realitet, sier utviklingsdirektør Arvid Sveen i Fornebu Utvikling.

Boligene i Koksabukta ligger solrikt og idyllisk til på Fornebulandet, omgitt av store friområder og fjorden. Det er kort vei til badestrand, turveier og Fornebus nye kjøpesenter, planlagt ferdigstilt desember 2013, med alt av offentlig kommunikasjon, handel og service.

Leilighetene er fra 2-roms på 40 kvm og opp til 4 roms på 125 kvm. I dette salgstrinnet er det også leiligheter som ikke tidligere har vært tilbudt i markedet.

I bygg B finner man blant annet en toppleilighet i front på 125 kvm med 135 kvm takterrasse og i hus A er det to 4-roms frontleiligheter på 107 kvm med 2 balkonger på 13 og 16 kvm.

- Dette er fantastiske leiligheter til fornuftige priser. Utsikten, lyset og nærheten til sjøen gjør disse leilighetene helt spesielle, sier Sveen.