Byggeindustrien lager BRD-messemagasin

Bygg Reis Deg og Byggeindustrien inngikk tirsdag avtale om at Byggeindustrien skal lage det offisielle messemagasinet for Bygg Reis Deg 2011.

Messemagasinet blir en spesialutgave av Byggeindustrien nr. 13 som kommer ut 6. oktober. Denne utgaven skal produseres i 40 000 eksemplarer.

Foruten ordinært redaksjonelt innhold vil denne utgaven inneholde en betydelig mengde artikler, faktainformasjon og annet relevant innhold for messen, messens utstillere og messens publikum.

- Vi har gjennom flere år hatt et tett og godt samarbeid med Bygg Reis Deg. Nå videreutvikles dette samarbeidet ytterligere gjennom at vi i Byggeindustrien skal produsere og distribuere det offisielle messemagasinet, sier en fornøyd Arve Brekkhus, redaktør i Byggeindustrien.

Bygg Reis Deg er også godt fornøyd med avtalen som er inngått mellom partene.

- Vi ser fram til et konstruktivt samarbeid med Byggeindustrien, sier adm. direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg

Byggeindustrien har i en årrekke fulgt Bygg Reis Deg tett og laget omfattende messeutgivelser. Mediehuset er allerede også samarbeidspartner for BRD 2011. Byggeindustrien vil som tidligere år også stå for produksjon av Messebulletinen som dels ut på messen.

- I tillegg til å lage Bygg Reis Deg-utgave vil messen også bli bredt dekket på bygg.no, både før og under messen. Som i fjor vil vi blant annet også stille med eget TV-team som vil publisere innslag på Bygg-TV, legger Brekkhus til.

Byggeindustrien vil selvsagt også stille med egen stand på messen.

Ledelsen i Bygg Reis Deg kan fortelle om meget godt innsalg til messen, og de har store forhåpninger til årets begivenhet.

Bygg Reis Deg 2011 arrangeres i perioden 19. – 23. oktober 2011.

Har du tips som berører Bygg Reis Deg 2011, ikke nøl med å ta kontakt med Arve Brekkhus.