Vestfold-pakke med ny kommunikasjonsvri

Psykiatrien i Vestfold har samlet en portefølje av tre prosjekter på Granli, Linde og Skjerve i Tønsberg-området, som skal legges ut på Doffin i mars/april 2011.

Anbudskonkurransen gjelder en totalentreprise for en prosjektportefølje som er sammensatt av følgende prosjekter;

1) PFA Alderspsykiatri på Granli ved Sem/Tønsberg ombygg ca. BTA 650 m2/tilbygg ca. BTA 390 m2,

2) Nordre Vestfold DPS på Linde på Nøtterøy/Tønsberg ombygg ca. BTA 1 500 m2/tilbygg ca. BTA 1 500 m2 og

3) Samlokalisert Vestfoldklinikk på Skjerve på Nøtterøy nybygg ca. BTA 2 050 m2.

Pakken innebærer ca 2 200 m2 ombygging og ca 4 000 m2 nybygg - burde være interessant for flere totalentreprenører både sentrale og lokale.

Utbyggerne prøver seg på en ny måte å skape blest om tilbudet på. De gjør det ved å invitere til noe de kaller et webinar på internett onsdag 16/3 1030-1145 hvor du kan sitte på din egen pc og både se presentasjoner og hører presentørene.

Agendaen består av at prosjektleder Thorvald Moe starter med en Innledning og bakgrunn, så vil prosjekteringsleder Aasmund Bjørnstad presentere de tre prosjektene og til slutt vil prosjektleders rådgiver åpenBIM Lars Chr Christensen fortelle om modellbasert prosjektering og produksjon.

De ønsker å komme i dialog med markedet om hvordan byggherren kan legge tilbudsmaterialet og modellene til rette for bredest mulig deltakelse i tilbudskonkurransen. De satser også på leverandørutvikling innen området BIM. Entreprenørene kan nå selv være med og legge til rette for praktisk og nyttig bruk av BIM i prosjektet.

Entreprenørene utfordres også på industrialisering og prefabrikasjon i realiseringen av de tre prosjektene.

Med en så tydelig BIM-ambisjon kan det bli spennende å se hvem av totalentreprenørene som vil sloss om prosjektporteføljen. Helse Sør-Øst RHF har jo mange spennende prosjekter, store og små, i tiden fremover. Ikke minst kommer det store prosjektet Nytt Østfoldsykehus på Kalnes som skal ut i anbudsmarkedet i løpet av våren.

Webinar er en nettbasert presentasjon som du kan følge fra din egen pc. webinaret gjør at du vil få se presentasjoner og høre stemmene til foredragsholderne.

Påmelding til webinaret skjer ved at du velger hvilken dato du vil melde deg på og så klikker den riktige lenken nedenfor eller kopierer riktig lenke teksten inn i en nettleser og fyller inn påmeldingsinformasjon;

1 - Torsdag 10/3 1030-1145: https://www2.gotomeeting.com/register/991650179

2 - Onsdag 16/3 1030-1145: https://www2.gotomeeting.com/register/520784147