Alle asfaltkontrakter åpnet i Region midt

Statens vegvesen Region midt har hatt ni asfaltkontrakter ute på anbud for den kommende asfaltsesongen. Seks kontrakter ble åpnet 3. mars, og de resterende tre ble åpnet 8. mars. Veidekke Industri og NCC Roads hadde de laveste tilbudene på de siste kontraktene, skriver vegvesen.no.

Fire entreprenører leverte tilbud da de tre siste kontraktene i Region midt ble åpnet 8. mars. Det var de samme fire entreprenørene som leverte tilbud ved første åpning; Veidekke Industri, NCC Roads, Mesta Industri og Peab Asfalt.

Det ble åpnet to kontrakter i Møre og Romsdal og en kontrakt i Nord-Trøndelag.

NCC Roads og Veidekke industri

I Møre og Romsdal hadde NCC Roads det laveste tilbudet på Sunnmørskontrakten og Veidekke Industri hadde det laveste tilbudet på kontrakten for Nordmøre.

I Nord-Trøndelag var det kontrakten for Namdal som gjensto. Denne var det Veidekke industri som hadde det laveste tilbudet på.

De ni kontraktene som nå er åpnet skal gi asfalt på 510 km veg i Midt-Norge. Det er 436 km fylkesveg som får ny asfalt og 74 km riksveg.

- Det aller meste dreier seg om reasfaltering, det vil si nytt dekke over eksisterende dekke, sier seksjonssjef Sverre Digernes i Asfalt- og vegoppmerkingsseksjonen i Region midt.

Seks kontrakter åpnet tidligere

De første seks kontraktene i Region midt ble åpnet 3. mars. Det var de samme fire entreprenørene som leverte tilbud på disse kontraktene. I første runde hadde Veidekke Industri og Peab Asfalt de laveste tilbudene.

Tilbudene vil nå bli kontrollert og sendt over til anbudsnemda for videre behandling.