Mester-syklister

På Mesterhuskonferansen sist helg satte kjeden seg ambisiøse mål som gjør det viktig å holde seg i god fysisk form. Noen fikk drahjelp gjennom å vinne lisenser til å sykle Birkebeiner-rittet.

Som vanlig var det Stein Borgen fra sponsorlaget til Norcem, Weber og Byggeindustrien som stod bak trekningen av de attraktive startlisensene. De heldige vinnerne var Osmund Jensen fra Sandefjord-bedriften Anders Jensen AS og Ivar Kvalvær fra trønderbedriften Møllenberg Byggmesterforretning AS.

Det hører med til historien av teknisk sjef Trine Dyrstad Pettersen i Mesterhus Norge ikke fikk syklet Birken-rittet i fjor på grunn av sykdom. Men Leca-Stein har et stort hjerte og fornyet lisensen hennes slik at hun får en ny anledning til å ta seg helt ut over fjellet fra Rena til Lillehammer.

For øvrig ser det ut til at også leverandørene føler behov for å bedre den fysiske formen. Rykter som har tilflytt Byggeindustrien, kan avsløre at Glava-duoen Øystein Kvam og Bjørn Grasdal stiller på startstreken til Birkebeiner-rittet lørdag 27. august.