To kontrakter til OKK

OKK Entreprenør har fått kontraktene på bygging av Cappelensgate BRL i Drammen og Eiker Bilanlegg i Hokksund.

Cappelensgate BRL
Cappelensgate 14/16 AS har inngått kontrakt med OKK Entreprenør AS om bygging av Cappelensgate BRL i Drammen.

Prosjektet utføres i totalentreprise og har en verdi på ca 72,5 MNOK. Arbeidene startet 1. kvartal 2011 og skal være ferdigstilt 2. kvartal 2012.

Bygget er fordelt på 4 etasjer med til sammen 37 leiligheter med underliggende p-kjeller. Bygget fundamenteres i utfordrende Drammensgrunn med bløt leire. Stagforankret spunt og peler til fjell.

Bygget tegnes av Siv ark Arne Martin Borge.

- Vi er svært glade for dette oppdraget som er i kontinuitet med et tilsvarende prosjekt i samme kvartal hvor OKK også var totalentreprenør og vi ser frem til et godt og nært samarbeide med byggherren om prosjektet, sier Stig Berg, regionsleder hos OKK.

Eiker Bilanlegg
Aktiv Bil Hokksund AS, som er en Volkswagen forhandler, har inngått kontrakt med OKK Entreprenør AS om bygging av bilanlegg for Volkswagen i Hokksund.

Prosjektet utføres i totalentreprise i samspill og har en verdi på ca 26 MNOK. Arbeidene startet 4. kvartal 2010 og skal være ferdigstilt august 2011.

Prosjektet er et ombyggingsprosjekt hvor de gamle lokalene til Eiker Motorshop bygges totalt om til salgs- og verkstedlokaler for Volkswagen.

Byggets areal er ca 3.500 m2 BTA, fordelt på 2 etasjer med publikumsrettet virksomhet.

Bygget tegnes av Halvorsen & Reine AS.

- Vi er svært glade for dette oppdraget og ser frem til et godt og nært samarbeide med byggherren, sier Stig Berg, regionsleder hos OKK.